Dersom du får denne, eller en lignende, feilmelding når du prøver å åpne Primus må du forsøke å logge ut og inn igjen av serveren/PCen du er logget på.

For å logge ut på terminal-server

Det er ikke tilstrekkelig å krysse ut vinduet og åpne det på nytt!

1. Trykk på "Start"-knappen nederst til venstre

2. Trykk på brukernavnet ditt oppe til høyre i vinduet som dukker opp

3. Trykk "Sign out"

4. Du blir nå koblet fra serveren. Logg på igjen og åpne Primus på nytt.

Dersom du fortsatt har problemer ta kontakt med Support.

Dersom du har Primus installert lokalt på maskinen din gjør du følgende

1. Trykk på "Start"-menyen nede til venstre

2.  Trykk på "Profil-bildet" til venstre i Start-menyen:

3. Velg "Logg av"

4. Logg på brukeren din igjen og forsøk på nytt

Dersom du fortsatt har problemer ta kontakt med Support