Denne brukerveiledningen forutsetter at Microsoft Remote Desktop er installert og konfigurert.
Se gjerne denne artikkelen: Hvordan koble til Primus eksternt skrivebord på macOS : KulturIT AS

1. Åpne Microsoft Remote Desktop og trykk på blyant-ikonet på tilkoblingen.

2. Naviger til "Folders" fanen - sørg for at "Redirect folders" er huket av.
    Trykk på pluss-ikonet i bunnen av vinduet.

3. Et vindu for å velge mapper dukker opp. Her kan du velge hvilken mappe du ønsker å ha med over.
    I dette eksempelet tar vi med oss "Pictures" mappen.
    Trykk på "Open" når du har valgt mappe.

4. Se at mappen dukker opp i listen.

5. I eksempel har vi også lagt til "Documents" mappen.
    Trykk på "Save" når du er ferdig å legge til mappene dine.

6. Trykk på koblingen for å starte oppkobling til eksternt skrivebord.

7. Åpne filutforskeren på eksternt skrivebord for å få tilgang til mappene som er videresendt.